Hur man hanterar en förlorande period när man rekar

Förr eller senare kommer du att drabbas av en förlust i din satsning där allt bara verkar gå fel. Du börjar skrika på TVn, domaren och spelarna! Familjemedlemmar märker dintt dåliga humör! För det första måste du förstå att förlorade perioder är oundvikliga för varje spelare. Inklusive de allra bästa professionella spelarna i världen. Du måste förstå att om du inte är hopplöst inkompetent kommer du så småningom att komma tillbaka till vinnande sätt. Att förlora är bara en del av spelet och att förlora betyder inte att du är en dålig spelare. Hur du hanterar din förlust är det som är viktigt. Om du hanterar dina förluster på ett dåligt sätt, bör du överväga att inte satsa alls! När du lider av att förlora i perioder finns det ett antal saker du bör träda i praktiken för att du ska vara lugn och kontrollerad: Behåll din utgiftsdisciplin. Vid vadslagning måste en nyckeltaktik vara att du inte riskerar mer än du har råd med. När du spelar är det viktigt att beloppet avsatt för vadslagning är uteslutande för detta ändamål, och att ditt dagliga liv inte kommer att påverkas av att förlora; Jaga inte förluster. Detta är ett av de största misstagen som någon spelare kan göra. Genom att göra högre belopp för att återhämta dina förluster ställer du dig bara i högre risk att gå i konkurs. Du är redan i en förlorande period, så ytterligare förluster är troliga; Få inte panik. Att få panik medan du förlorar kommer att driva dig för att göra dåliga bedömningar. Du måste förstå att du inte kommer att förlora för evigt, så förlora inte den stora bilden och håll huvudet uppåt; Underhåll din plan. Din satsningstaktik finns av goda skäl, så undvik förändring av taktik när du börjar att förlora och till sist; Ta en paus. Om du har ett oacceptabelt lång förlorande period, ta en paus från vadslagning. När du tar ett steg tillbaka, kan du rensa ditt sinne och granska din taktik på din fritid utan några påtryckningar. Ibland kan en paus även lära dig att vadslagning är onödigt, stressigt och inte för dig!

 

Slutligen kom ihåg att självdisciplin, rekordhållning, analys och penninghantering är nyckeln till framgångsrik vadslagning, och de förlorande perioder som ingår! Kom ihåg att alltid satsa ansvarsfullt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *